Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Φάρμακα για τους Γιατρούς του Κόσμου στη λαϊκή αγορά της Δευτέρας

Φάρμακα, κυρίως παυσίπονα και αντιβιοτικά που δεν χρησιμοποιούν και δεν έχουν λήξει καθώς και ιατροφαρμακευτικό υλικό (γάζες, σύριγγες κτλ), θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν τη Δευτέρα πολίτες των Χανίων στους «Γιατρούς του Κόσμου».

Η προσφορά των φαρμάκων γίνεται για δεύτερη ημέρα στη λαϊκή αγορά στα Δικαστήρια, ύστερα από την επιτυχημένη συγκέντρωση που έγινε την Παρασκευή στη Λαϊκή Αγορά επί της οδού Μίνωος.

Από τις 8 το πρωί, στη λαϊκή θα υπάρχει ξεχωριστό τραπεζάκι για την προσφορά των φαρμάκων και του ιατροφαρμακευτικού υλικού τα οποία θα καταλήξουν σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματική ανάγκη.

Η πρωτοβουλία για αυτήν την κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σχεδιάστηκε από τους Οικολόγους Πράσινους Χανίων, σε συνεργασία με το γραφείο των «Γιατρών του Κόσμου».

Τη Δευτέρα λοιπόν στη Λαϊκή αγορά των Δικαστηρίων, όσοι διαθέτουν «περίσσευμα» αγάπης και φαρμάκων μπορούν να τα προσφέρουν στους «Γιατρούς του Κόσμου» για να ανακουφίσουν εκατοντάδες ανθρώπους που τα χρειάζονται.
flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht