Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


Η εσωτερική στάση πληρωμών του «δημοσίου» (του υπό ξένη κατοχή κράτους) ξεκίνησε απέναντι στους δημόσιους υπαλλήλους με μοχλό τα τερτίπια των «εκτάκτων» εισφορών «αλληλεγγύης» και λοιπών χαρατσιών και αυθαίρετων παρακρατήσεων υπέρ των ξένων και λοιπών δανειστών. Αν τους αφήσουμε θα δουλεύουμε δωρεάν ως παράκλητοι είλωτες (;). Διαβάστε παρακάτω και θαυμάστε τα αποτελέσματα για τις αμοιβές  των «συντεχνιών οι οποίες εμποδίζουν το καλό της χώρας τους» με βάση τα μέτρα που προωθούν οι νεοπατριωπροδότες που κυβερνούν με πρωτοστάτες την εξωτερική εκτελεστική «τρόικα» και τη νέα εσωτερική «ιδεολογική» τρόικα.

 Μηδενικοί μισθοί στο δημόσιο 


 Δείτε τα εκκαθαριστικά της μισθοδοσίας των υπαλλήλων που παίρνουν μισθό... 0 ευρώ!

- Αναδρομικά, κρατήσεις, έκτακτη εισφορά, τσακίζουν τους υπαλλήλους
- "Φωτιά" η δόση του δανείου Παρακαταθηκών

Απίστευτο!! Συνέβη και αυτό, στην Ελλάδα του μνημονίου: Όπως φαίνεται από εκκαθαριστικό μισθοδοσίας –που αποκαλύπτει σήμερα το Newsit- υπάλληλος του Δήμου Αχαρνών για τον μήνα Οκτώβριο δεν θα πληρωθεί ούτε ...λεπτό του ευρώ!!!
Η Κ.Γ. διοικητική υπάλληλος του Δήμου, είχε την ατυχία να έχει κρατήσεις πάσης φύσεως -είτε αυτές αφορούσαν ασφαλιστικές εισφορές, είτε «φουσκωμένες» λόγω αναδρομικών παρακρατήσεις ή δόσεις δανείων- ακριβώς ίδιες με τον μισθό της!!!

Συγκεκριμένα, η εν λόγω εργαζόμενη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υπό φυσιολογικές συνθήκες είχε αποδοχές 1.245,06 ευρώ. Οι κρατήσεις όμως που της έγιναν έφτασαν επίσης το ποσό των 1.245,06 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht