Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Δελτίο Τύπου Ανακοίνωση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου

logo epam
Το Ε.ΠΑ.Μ., συνεπές στις διακηρύξεις του και στην διαρκή του προσπάθεια για την συγκρότηση της ενωμένης πανεθνικής αντίστασης, παραβρέθηκε με επίσημη αντιπροσωπεία του την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης όπου μίλησε ο Μίκης Θεοδωράκης και παρουσιάστηκε η κίνηση Ε.ΛΑ.Δ.Α.
Οι οργανωτές, αν και το γνώριζαν αυτό εξ αρχής, δεν το ανακοίνωσαν ούτε έδωσαν χρόνο στο Ε.ΠΑ.Μ. για χαιρετισμό.
Παρά ταύτα, και παρά το γεγονός ότι δεν κατανοούμε τις νεφελώδεις διακηρύξεις που μιλούν για κατοχή χωρίς να κατονομάζουν τον κατακτητή, παραμένουμε πάντα ανοικτοί σε οποιαδήποτε συνεργασία και κοινή δράση για την σωτηρία του λαού και την αποτροπή του ξεπουλήματος της χώρας με όλες τις Κινήσεις  και τα Μέτωπα, μεταξύ των οποίων  η ΣΠΙΘΑ και το Ε.ΛΑ.Δ.Α.
Πολιτική Επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ.
Αθήνα, 04-2-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht