Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΜ 

Να υπογράψουν τα πληρεξούσια για τις προσφυγές κατά των φαστ τρακ έργων β-ΑΠΕ.

Για την πόλη των Χανίων και τις γύρω περιοχές, επικοινωνήστε  τηλεφωνικά από τις 8:30 π.μ. - 2:30 μ.μ. με το 2821055766, συμβολαιογραφείο της κυρίας Πρίνου Διονυσίας, για να δώσετε τα στοιχεία σας, μέχρι και την Τρίτη 25 Σεπτέμβρη (έχει ανοίξει κατάλογος υπογραφών).
Στη συνέχεια (αμέσως μετά την Τρίτη) περάστε από το γραφείο της, Μπονιάλη 11-19, Χανιά, για να υπογράψετε κατόπιν συνεννόησης.
Για το Σέλινο και τα Παλαιά Ρούματα έχει προγραμματιστεί συλλογική υπογραφή του πληρεξουσίου, την Δευτέρα 24 Σεπτέμβρη στο συμβολαιογραφείο στην Κάντανο.
Όσοι και όσες επιθυμούν να υπογράψουν, μπορούν να προσέλθουν στο συμβολαιογραφείο στις 10 το πρωί, κρατώντας την αστυνομική ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. τους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι προσφυγές γίνονται από το Παγκρήτιο Δίκτυο αγώνα κατά των β-ΑΠΕ που καλεί σε συστράτευση και πάνδημη συμμετοχή την Κρήτη από άκρη σε άκρη.

Οι υπογράφοντες δεν επιβαρύνονται οικονομικά, πέρα από μια πολύ μικρή συμμετοχή για τη σύνταξη του πληρεξουσίου, εφόσον το κόστος των προσφυγών το έχει επωμιστεί εξολοκλήρου το Παγκρήτιο Δίκτυο αγώνα κατά β-ΑΠΕ

Περισσότερες πληροφορίες

https://sites.google.com/site/pankretiodiktyoagonakatavape/news/semeiasyllogesypographonphysikonprosoponstekretegiatenprosphygestoste

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht