Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Η ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στο ΚΥΒΕ Περιστερίου θα μεταδοθεί ζωντανά

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες της περιφέρειας και του εξωτερικού

Όπως θα έχετε ίσως ήδη ενημερωθεί, απόψε θα γίνει η ανοιχτή ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στο ΚΥΒΕ Περιστερίου ώρα 19.30.

Για σας που ζείτε στην περιφέρεια ή στο εξωτερικό, καταφέραμε η ομιλία να μεταδοθεί ζωντανά από το ΚΥΒΕ, μέσω του ΕΠΑΜ-WebTV, οπότε θα έχετε όλοι την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε, κατά προτίμηση παρέα με συναγωνιστές, συγγενείς και φίλους, με ένα απλό "κλικ" στον γνωστό σύνδεσμο: http://www.livestream.com/epamwebtv

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ!

Το έντυπο υλικό και οι οδηγίες που θα χρειαστείτε αν θελήσετε να συμμετάσχετε στην αγωγή που θα ανακοινωθεί στην εκδήλωση, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας ή/και θα σας το προμηθεύσει από αύριο η Κεντρική Γραμματεία, σε μορφή ηλεκτρονικού αρχείου για εκτύπωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht