Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Φωτογραφίες από την ομιλία Καζάκη στα Χανιά στις 22-3-2013

Το Ε.ΠΑ.Μ Χανίων ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης με το Δημήτρη Καζάκη την Παρασκευή στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ στη Χαλέπα. Στη μεγαλύτερη σε πλήθος ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στην πόλη μας. Συγκεκριμένα ευχαριστεί όλο το ακροατήριο που με υπομονή και ενδιαφέρον έμεινε μέχρι τις 12.30 σχεδόν, να ακούει και να θέτει ερωτήματα στο Γενικό Γραμματέα του Ε.ΠΑ.Μ.
Ευχαριστεί επίσης το ΤΕΙ που διέθεσε την εξαίρετη αίθουσα, τον κύριο Γιάννη Πολυράκη που απήθυνε χαιρετισμό στον ομιλητή, τα Χανιώτικα Νέα που κάλυψαν την εκδήλωση και την Νέα Τηλεόραση και ιδιαιτέρως την κυρία Κατερίνα Πολύζου που φιλοξένησε στην εκπομπή της το Δημήτρη Καζάκη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Και τέλος ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ που δούλεψαν για την επιτυχία της βραδιάς.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht