Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΠΑ.Μ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΗΤΗ TV1




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.
  Χανιά, 30 Μαρτίου 2013

Αποτελεί πλέον γεγονός αναμφισβήτητο πως η πατρίδα μας, η χώρα που γέννησε την δημοκρατία, η ίδια την δολοφονεί, περιφρονώντας κάθε έννοια θεσμών-δικαίου και μετατρέπει το ίδιο το Σύνταγμα σε πτυελοδοχείο.
Το θεάρεστο αυτό έργο επιτυγχάνεται δια χειρίστων επίορκων πολιτικών, σε αγαστή συνεργασία με τους ξένους  αδίστακτους κατακτητές και τα ουκ ολίγα βρώμικα συμφέροντα. Στην συνταγή αυτή της επιτυχίας, όπως ανερυθρίαστα θέλουν να μας την παρουσιάσουν, εντάσσονται και οι διώξεις με κάθε τρόπο, κάθε ελεύθερης, αντίθετης και ακηδεμόνευτης φωνής.
Το Ε.ΠΑ.Μ καταδικάζει απερίφραστα αυτή τη λογική του παραλόγου και της καταστροφής. Τάσσεται ανεπιφύλακτα στο πλευρό κάθε διωκόμενου, από το φαύλο αυτό καθεστώς και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για διώξεις μέσων ενημέρωσης, τα οποία  απλά και μόνο επιτελούν το καθήκον τους, μεταδίδοντας αμερόληπτη και αντικειμενική ενημέρωση.

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας την φίμωση, με τα όποια προσχήματα, του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ΚΡΗΤΗ 1, το  μοναδικό παράπτωμα του οποίου ήταν, πως ήθελε να είναι ελεύθερος και να έχει το θάρρος της γνώμης του.
Προειδοποιούμε τους νεκροθάφτες της ελευθεροτυπίας και τα τσιράκια τους πως, τα πολιτικά τους εγκλήματα δεν θα μείνουν ατιμώρητα.
Η βάναυσα κακοποιημένη δημοκρατία θα νικήσει και τότε θα δούμε που θα τρέχουν να κρυφτούν, οι σημερινοί διώκτες της.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht