Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

18.450 ευρώ για μια ..έκθεση!!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Βρούτσης έδωσε με "απευθείας ανάθεση" 18.450 ευρώ στον Κουκιάδη για μια "εμπειρογνωμοσύνη"! Λεφτά υπάρχουν...
Από τον Θανάση Λεπίδη.

Σε εποχές πρωτοφανούς κρίσης όπως η τωρινή, συνεχίζονται οι "απευθείας αναθέσεις" πολλών χιλιάδων ευρώ!
Με την απόφαση που αποκαλύπτει σήμερα το Press-gr, η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Άννα Στρατινάκη δίνει με "απευθείας ανάθεση" 18.450 ευρώ στον δικηγόρο και καθηγητή Εργατικού Δικαίου Γιάννη Κουκιάδη για ποιον, νομίζετε, λόγο; Για να εκπονήσει μια Εμπειρογνωμοσύνη με θέμα: "Έκθεση για τη δομή του νέου ενιαίου Κώδικα Εργατικού Δικαίου".
Όπως  εξηγείται μάλιστα στην απόφαση πρόκειται απλώς για συγκέντρωση της ισχύουσας νομοθεσίας - προφανώς το υπουργείο είναι ανίκανο να την κάνει με τις δικές του υπηρεσίες...
Η κ. Στρατινάκη ήταν γενική γραμματέας του υπουργείου από την εποχή της Λούκας Κατσέλη και τέτοιες αποφάσεις έχουν την πολιτική έγκριση του νυν υπουργού Γιάννη Βρούτση.
Και ποιος είναι ο Γιάννης Κουκιάδης; Παλαιός ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εκτός από πανεπιστημιακός στη Θεσσαλονίκη, το όνομά του είχε ακουστεί και για τη θέση του πρωθυπουργού μετά την παραίτηση Γ. Παπανδρέου και πριν συμφωνηθεί ο Λ. Παπαδήμος. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο πρώτος πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).
(Πατήστε πάνω στο έγγραφο για να μεγαλώσει)
 
Πηγή: PRESS-GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht