Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή άνοιξε το δρόμο. Τώρα βάζουν στο στόχο τις λαϊκές κινητοποιήσεις και τα Κινήματα! "Εγκληματική οργάνωση" ο αγώνας των πολιτών στις Σκουριές!


Σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών Θεσσαλονίκης ζητεί ο προϊστάμενος της τοπικής Εισαγγελίας Εφετών Παναγής Γιαννάκης, με σκοπό να οριστεί εφέτης ειδικός ανακριτής ο οποίος θα αναλάβει την ποινική διερεύνηση της επίθεσης στις εγκαταστάσεις της «Ελληνικός Χρυσός», τον περασμένο Φεβρουάριο στις Σκουριές.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός διαβίβασε έγγραφο αίτημα προς την προϊσταμένη της τριμελούς διοίκησης του Εφετείου Άννα Μιχαλοπούλου, κάνοντας επίκληση στη σπουδαιότητα της υπόθεσης. Ως εκ τούτου, «είναι ανάγκη να γίνει η ανάκριση υπό την αιγίδα του Εφετείου για να προσδοθεί το αναγκαίο κύρος στις ενέργειες της ανάκρισης», όπως αναφέρεται στο έγγραφο αίτημα του εισαγγελέα Εφετών. Για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος είκοσι προσώπων, τέσσερα εκ των οποίων έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Πηγή: PRESS-GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht