Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Εκδήλωση του ΕΠΑΜ στο Ηράκλειο - 4η Παγκρήτια Συνδιάσκεψη (βίντεο)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η Παγκρήτια Συνδιάσκεψη του ΕΠΑΜ η οποία έλαβε χώρα την Κυριακή 27 Απριλίου 2014, στα γραφεία του πυρήνα Ηρακλείου, στην οδό Θερίσσου 36.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν οργανωτικά και προεκλογικά ζητήματα.

«Τα συμπεράσματα της συνδιασκέψεως ήταν εξόχως ενθαρρυντικά κυρίως όσον αφορά στην μέχρι τώρα πορεία του Μετώπου προς τις Ευρωεκλογές αλλά και της αποδοχής που χαίρει το ΕΠΑΜ στο νησί μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα.

Επίσης αποφασίστηκαν δράσεις σε Παγκρήτιο επίπεδο, λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΕΠΑΜ, κ.Α νδρέας Δανίλης από το Ρέθυμνο, καθώς και μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και του Οργανωτικού Γραφείου του ΕΠΑΜ.


Τέλος, χαιρετισμό απέστειλε η υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΕΠΑΜ, ηθοποιός κ Κατερίνα Μουτσάτσου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht