Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Και Εγκληματίες και Άνανδροι ...... Σαν από την ίδια Πατρίδα

Νέα επίθεση σε παιδική χαρά στη Γάζα με θύματα οκτώ παιδιά 
 

Με αίμα μικρών παιδιών βάφτηκε και πάλι η Παλαιστίνη στην οποία συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί με αμείωτη ένταση.Oι ισραηλινές βόμβες έπεσαν σε παιδική χαρά στον καταυλισμό Σάτι, που βρίσκεται στην παραλία, με αποτέλεσμα οκτώ παιδιά να χάσουν τη ζωή τους δήλωσε γιατρός του νοσοκομείου Σίφα όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί.

Η επίθεση έγινε περίπου 12 ώρες μετά το ναυάγιο της εκεχειρίας, ενώ μετά από αυτή ο ισραηλινός πρωθυπουργός δήλωσε πως η επιχείρηση θα συνεχιστεί, προειδοποιώντας για παρατεταμένη διάρκεια.

Ο ισραηλινός στρατός αρνήθηκε την ευθύνη για την επίθεση, «δείχνοντας» τη Χαμάς, η οποία υποστήριξε πως δεν έριξε ρουκέτες στην περιοχή, τονίζοντας πως «οπωσδήποτε πρόκειται για επίθεση του Ισραήλ». Στελέχη της οργάνωσης, ανέφεραν πως έχουν συλλέξει από τον τόπο της σφαγής, κομμάτια από τις βόμβες και ότι αυτές είναι ισραηλινές.


Στην ίδια επίθεση, ισραηλινός πύραυλος έπεσε στον περίβολο του νοσοκομείου Σίφα στην πόλη της Γάζας, του μεγαλύτερου νοσοκομείου του παλαιστινιακού θύλακα που μέχρι τώρα είχε γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς, χωρίς πάντως να υπάρξουν θύματα, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές.

ENALLAXNEWS.GR


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ” ΤΟΥ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ/ ΒΙΝΤΕΟ


lugansk_dom_prestarelyh_rasstrelyan_ukrainskimi_voyskami

Τα άνανδρα στρατεύματα του Ποροσένκο βομβάρδισαν Οίκο Ευγηρίας στο Λουγκάνσκ που είχε και πτέρυγα Ασύλου Ανιάτων. Σκότωσαν τουλάχιστον πέντε ανήμπορους ανθρώπους που είχαν κινητικά προβλήματα. 
Άφησαν την τελευταία τους πνοή πάνω στα αναπηρικά καροτσάκια.
Χθες 28 Ιουλίου, βομβαρδίστηκε γηροκομείο στο Shcherbakov νοτιοανατολικά του Lugansk

Σκοτώθηκαν τέσσερις υπερήλικες και ένας μεσήλικας τετραπληγικός.Υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Οι νεκροί βρίσκονταν στον χώρο προαυλισμού και δεν μπόρεσαν να τρέξουν να προφυλαχθούν με τα πρώτα συρίγματα της ρίψης των ρουκετών από το ουκρανικό πυροβολικό.

Ο Πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Lugansk δήλωσε:
Μακάρι ο Θεός να με βγάλει ψεύτη, αλλά έσπευσε στην περιοχή η Υπηρεσία Τύπου της πόλης και βιντεοσκόπησε με κάμερα το γηριατριακό κέντρο.Οι αρχικές πληροφορίες είναι για 5 πέντε νεκρούς αλλά υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Στο νοσοκομείο υπάρχει λίστα αναμομής. 

Φανταστείτε τι σημαίνει η προσέλευση 30 με 40 τραυματιών και τι σημαίνει η αντιμετώπιση τραυματιών ηλικίας μεταξύ 60 και 70 ετών.
Η rusnena που δημοσίευσε σχετικό άρθρο κλείνει με το σχολιασμό: Eίναι αλήθεια , δεν μπορούσαν να τρέξουν…. .

Δείτε το βίντεο από το τοπικό κανάλι του Lougansk που λογοκρίνεται από το youtube ως “αποτρόπαιου περιεχομένου”:

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht