Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Σε όλη την Ελλάδα με μια φωνή ΄΄ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΄΄Τον πρώτο και τελευταίο Λόγο θα τον έχει ο ΄΄ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΄΄


Αναστολή πλειστηριασμών έγινε την Τετάρτη 29-10-2014 στο Ειρηνοδικείο Χανίων με την κίνηση των Χανιωτών.


Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Αίθουσα του Ειρηνοδικείου Χανίων, με την συμμετοχή εκπροσώπων κομμάτων, κινημάτων (όπως οι ΑΝ.ΕΛ Χανίων, ή ΔΗ.ΠΑ.Κ, το Ε.ΠΑ.Μ Χανίων, ό  ΣΥ.ΡΙΖ.Α), συλλογικοτήτων και πολιτών, για να αποτρέψουν την εκδίκαση πλειστηριασμών.

Το ΕΠΑΜ Χανίων συμμετείχε και χθες Τετάρτη 29-10-14 στον πλειστηριασμό ,στο Ειρηνοδικείο Χανίων. Έτσι κατέστει άγονος ο πλειστηριασμός ενός διαμερίσματος 77,00 τμ στην οδό Σφακίων στα Χανιά αξίας 185.000€.



Την προηγούμενη Τετάρτη 22-10-14 επετεύχθη ,να βγει άγονος ο πλειστηριασμός ενός οικοπέδου 17.260 τμ. στο Σταλό Χανίων, όπως και ένα οικόπεδο 750,00 τμ.το οποίο περιέχει ένα νυχτερινό κέντρο 400,00 τμ. 
Στην φωτογραφία φαίνεται το εσωτερικό του Ειρηνοδικείου, ενώ εκτός αιθούσης βρίσκονταν πολύ περισσότεροι .


Το Σπουδαιότερο όμως εκτός από την κίνηση αυτή που δημιουργείτε και στα Χανιά όπως και στο Ρέθυμνο στο Ηράκλειο και σε όλη την Ελλάδα, είναι η κοινή απόφαση όλων ενάντια στους πλειστηριασμούς, χωρίς κομματικές ταμπέλες, πολιτικά οφέλη και αποκλεισμούς.

Το στοίχημα από όλους τους παρόντες στην κίνηση αυτή είναι η συνέχεια αυτού του αγώνα με την συμμετοχή περισσότερου κόσμου την επόμενη Τετάρτη, ώστε να μην χαθεί κανένα σπίτι, από κατάσχεση στα Χανιά.

Το Ε.ΠΑ.Μ Χανίων καλεί όλους τις Χανιώτισες και τους Χανιώτες,  να συσπειρωθούν, και να συμμετάσχουν ενεργά και δυναμικά με την παρουσία τους την  Επόμενη  Τετάρτη 05-11-14 αλλά και κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Χανίων.

 Η Ενότητα ή Συμμετοχή και ο Αγώνας του Ελληνικού Λαού η Ελπίδα μας.



Νέα Ιωνία 29-10-2014 : Αποτροπή πλειστηριασμών (video)

 

ΣΗΜΕIΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (http://monaxeros.blogspot.gr/): Με πλήρη επιτυχία στέφτηκε η κινητοποίηση που οργάνωσε το Ε.ΠΑ.Μ. Ν.Ιωνίας Ν.Φιλαδέλφειας και Ν. Ηρακλείου σήμερα το απόγευμα στο Ειρηνοδικειο Ν. Ιωνίας για την αποτροπή πλειστηριασμού κατοικιών δύο συμπολιτών μας. Ευχαριστούμε όλες τις συλλογικότητες που συμμετείχαν και υποσχόμαστε  να κάνουμε το παν ώστε να γίνει πράξη το ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ...

Με το σύνθημα “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας την Τετάρτη 29.10.2014 με στόχο τη ματαίωση δυο πλειστηριασμών κατοικιών πολιτών από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην πρωτοφανή για την περιοχή κινητοποίηση κάλεσαν διάφορες συλλογικότητες που αγωνίζονται ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Την προγραμματισμένη ώρα (3.45) δεκάδες πολίτες είχαν γεμίσει τους χώρους μέσα και ...
έξω από το Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας, αριθμός που αυξανόταν όσο πέρναγε η ώρα. Η συγκέντρωση των πολιτών λειτούργησε αποτρεπτικά για τους παράγοντες του πλειστηριασμού, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν καθόλου, πλην μιας συμβολαιογράφου η οποία αποχώρησε μόλις είδε το πλήθος.

Οι συγκεντρωμένοι διαδήλωσαν την ετοιμότητά τους να βρίσκονται στο χώρο όποτε έχει πλειστηριασμό. Μεταξύ των συγκεντρωμένων ήταν άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης – η αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Όλγα Κατημερτζή , ο δημοτικός σύμβουλος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Βασίλης Παπακώστας, ο δημοτικός σύμβουλος Μεταμόρφωσης Βασίλης Καραβάκος με ομάδα της “Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση”.

Ακόμα ήταν αντιπροσωπεία του κινήματος “Δεν Πληρώνω”, του Ε.ΠΑ.Μ., των ΑΝ.ΕΛΛ με τον γραμματέα νομικής υποστήριξης δανειοληπτών Σωτήρη Αβδελίδη, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από Ν. Ιωνία, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ των πέριξ Δήμων.

Πηγή:http://www.ekfrasi.net/full_product.php?prod_id=8039#

 

 


 από το "http://monaxeros.blogspot.gr/"


Παρέμβαση στο ειρηνοδικείο Ηρακλείου από την ΄΄Λαϊκή στάση πληρωμών ΄΄ 29/10/2014 (ΒΙΝΤΕΟ)



Εμφάνιση untitled.jpg






Καλλιθέα - Αττική  29-10-2014 : Αποτροπή πλειστηριασμών 

Εχθές το απόγευμα πετύχαμε ενωμένοι μεγάλη νίκη. Το ΕΠΑΜ (Νότιος και Κεντρικός Τομέας) πέτυχε να σταματήσει Πλειστηριασμούς περιουσιών συμπολιτών μας στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας. 
Ραντεβού την επόμενη Τετάρτη στο ίδιο μέρος αλλά όχι την ίδια ώρα. 
Η ώρα προσέλευσης των δικαστικών επιμελητών είναι 3:30 μ.μ!!!



ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht