Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Στα μουλωχτά η αναγόρευση Ρίχτερ!


Τελικά οι αντιδράσεις που εκφράστηκαν για την αναγόρευση τουΓερμανού καθηγητή Ρίχτερ, φαίνεται ότι απλά ανέβαλαν την τελετή, αφού αυτή έγινε, λίγες ώρες αργότερα στα κρυφά! Κάτω από άκρα μυστικότητα (!)


Και από το μεσημέρι της Πέμπτης ο καθηγητής Χάινς Ρίχτερ είναι επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε πείσμα του κύματος αγανάκτησης, για την παραποίηση της ιστορικής αλήθειας, παρουσιάζοντας  την αντίσταση των Κρητικών ως θηριωδία απέναντι στους κατακτητές !

Ουδείς μπορεί να αντιληφθεί αυτό το πάθος για την αναγνώριση του εν λόγω καθηγητή, εκτός ίσως από αυτούς που την οργάνωσαν, και μάλιστα με τέτοιο ζήλο!

Πηγή : ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht