Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ο Δ. Καζάκης στον E-ROI - ‎‎‎Τρίτη, ‎31 ‎Μαΐου ‎2016. ΕΠΑΜ 



     Ο οικονομολόγος και γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στην εκπομπή «Στο Μικρόφωνο» του διαδικτυακού σταθμού E-ROI. 

    Μαζί του ο Γιάννης Μυταλούλης, δικηγόρος και μέλος της Νομικής Αλληλεγγύης του Ε.ΠΑ.Μ. και η Χριστίνα Πολυχρονοπούλου, αναπληρωματικό μέλος του ελεγκτικού συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ. 

Ο Δ. Καζάκης στον E-ROI - ‎‎‎Τρίτη, ‎31 ‎Μαΐου ‎2016. ΕΠΑΜ Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐ 2016 Ο οικονομολόγος και γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στην εκπομπή «Στο Μικρόφωνο» του διαδικτυακού σταθμού E-ROI. Μαζί του ο Γιάννης Μυταλούλης, δικηγόρος και μέλος της Νομικής Αλληλεγγύης του Ε.ΠΑ.Μ. και η Χριστίνα Πολυχρονοπούλου, αναπληρωματικό μέλος του ελεγκτικού συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ. Τρίτη, ‎31 ‎Μαΐου ‎2016.

https://www.youtube.com/watch?v=y7_ukZ2wjdU

O Δημήτρης Καζάκης σχολιάζει την ειδησεογραφία της ημέρας καθώς και θέματα της οικονομικής και πολιτικής επικαιρότητας στην εκπομπή του διαδικτυακού σταθμού E-ROI «Στο Μικρόφωνο». Επίσης απαντά σε email με ερωτήσεις/απορίες/προβληματισμούς φίλων ακροατών. Καθημερινά 14:00 - 15:30.

Συντονιστείτε στα:
http://www.e-roi.gr/
http://eroigr.caster.fm/
http://eroigr.listen2myradio.com
Σελίδα ακρόασης χαμηλού κόστους (56Kbps, 32KHz) για κινητά, καρτοinternet, στικάκια κλπ: eroigr2.listen2myradio.com

Email εκπομπής «Στο Μικρόφωνο» mikrofonodk@gmail.com 

Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676

Ακούστε τις εκπομπές του e-roi web radio από τη σελίδα http://e-roi.gr/ με τον Δημήτρη Καζάκη, καθημερινά 14.00-16.00 και επικοινωνήστε μέσω e-mail 24 ώρες το 24ωρο στο mikrofonodk@gmail.com Στείλτε τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας για να συζητηθούν ζωντανά στον «αέρα».

Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Της προπαγάνδας του φόβου και της εξαπάτησης.

Το πρόγραμμα του e-roi.gr μεταδίδεται αποκλειστικά από τη νέα ιστοσελίδα του σταθμού: http://www.e-roi.gr/ ή εναλλακτικά εδώ:http://eroigr.caster.fm/ και εδώ http://eroigr.listen2myradio.com/

Στη σελίδα του σταθμού θα βρίσκετε πληροφορίες για το πρόγραμμα, στοιχεία επικοινωνίας και σιγά-σιγά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον περιεχόμενο.



http://www.epamhellas.gr/
http://www.facebook.com/metopo/
http://twitter.com/epamhellas/
http://dimitriskazakis.blogspot.com/
http://e-roi.gr/
http://www.seisaxthia-epam.blogspot.gr/
http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΑΜ Χανίων | ΕΠΑΜ Σφακίων | ΕΠΑΜ Αποκόρωνα | ΕΠΑΜ Κισσάμου | ΕΠΑΜ Σελίνου |

Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

Bertolt Brecht